TnT 2010.08.24. 11:43

nyitány

Minden kezdet nehéz, mert egy korábbi időszakot zár le. Ez okozza a nehézséget a meglépésekor, nem az, hogy az ismeretlenbe lép az ember. Persze vannak akik félnek az ismeretlentől, de alapvetően minden ember kíváncsi, így az ismeretlentől való félelem legtöbbször csak egy kifogás, az elszakadás leplezésére. Merthogy, ha elkezdünk valami újat, biztosan befejezünk valami régit, és ezt mások szemébe mondani olykor igen nehéz.

Én is elkezdtem most valami újat, és ezzel le is zártam valamit az életem eddigi szakaszából. Persze ez minden napra igaz lehet, hiszen minden reggel felkelünk és elkezdünk egy újabb fejezetet az életünk forgatókönyvéből. De ez most más, nem nagyon, de egy kicsit azért mégis.

A bejegyzés trackback címe:

https://svedpingvin.blog.hu/api/trackback/id/tr492243494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása